Over mij

Ik ben de host van de ‘ADD Something Special’ podcast. In 2018 ontstond het idee om mijn ervaringen met ADD te delen. Na heel wat mislukte pogingen (jep, ook dat hoort erbij) ben ik begonnen met het opnemen van een toffe podcast serie. Ik wil dolgraag de positieve kanten van ADD laten zien. Voor mij voelt ADD écht als een mooie toevoeging op mijn leven. 

En natuurlijk heb ik ook mijn mindere momenten, maar serieus; ik zou nooit zonder willen! 

In mijn dagelijks werk heb ik veel profijt van mijn ADD, omdat ik soms lange tijd zeer geconcentreerd en gefocust moet werken. De spanning die mijn werk meebrengt vraagt om groot concentratievermogen en iedere ADD-er weet dat een hyperfocus daar behoorlijk bij kan helpen. Ben je nieuwsgierig naar het werk dat ik doe? Beluister dan de eerste aflevering van mijn podcast 🙂 

Natuurlijk kan ik je nog veel meer vertellen over mijn verhaal, maar hey, ik heb niet voor niets de podcast gemaakt ;). In de podcast deel ik hoe ik mijn diagnose heb gekregen, hoe ik omga met medicatie, hoe ik mijn dag indeel en wat ik doe om me vooral te richten op de voordelen van ADD.

Dus, wil je meer weten over mijn verhaal en luisteren naar ervaringen van andere ADD-ers? Beluister mijn podcast. Dat kan via deze website, maar ook via Soundcloud, Spotify, Apple Podcast en diverse andere podcast players.

Ik hoop dat je er iets mee kunt en als ik je kan helpen; let me know!

Carola de Wit

 

Leuke mailtjes ontvangen?