Aflevering 19

19 – De verzwaringsdeken (van DreamWish)

Tot een jaar geleden had ik nog nooit van een verzwaringsdeken gehoord. Wat doet het precies? Hoe ziet het eruit? Is het niet warm? Hoe maakt je dat? Wat zijn de nadelen? 

In deze aflevering praat ik met Deborah. Zijn heeft zelf ADHD en had zelf een aantal keer onder een verzwaringsdeken geslapen. Ze had sterk het idee dat dit haar zou kunnen helpen om rustiger te slapen. De deken was alleen niet naar haar zin. Ze ging zelf aan de slag, en een jaar geleden begon zij een eigen bedrijf in het maken van verzwaringsdekens.  (
www.dreamwish.nl)

Voordat je deze deken koopt, adviseert Deborah eerst een aantal dekens te testen. Er zit namelijk een groot verschil in gewicht. Door eerst een aantal dekens te testen, kun je kijken onder welke deken jij het lekkerst ligt.

Nieuwsgierig? Voor €7,50 per week kun jij de dekens van DreamWish testen.  En als je vervolgens een deken koopt, wordt de huurprijs ook nog eens van je aankoop bedrag afgetrokken. De test dekens worden door Dream Wish gewassen met neutraal wasmiddel zonder geurtjes, HSP proof! 

Ik ga zelf de dekens van DreamWish testen! Hier binnen kort meer over! 😉

 

Heb je nog vragen over deze aflevering? Laat gerust een berichtje achter.. 😉

Bedankt voor het luisteren en tot de volgende aflevering!

 

Leuke mailtjes ontvangen?